Przekąski gorące
-pierogi z kapusta i grzybami
-barszcz czerwony
Przekąski zimne
-karp po żydowsku w galarecie
z migdałami i rodzynkami
-sandacz faszerowany pod galaretą
-ryba po grecku
-śledź po staropolsku marynowany w białym winie
-matjasy w oleju korzennym z cebulką
-szyjki rakowe na sałacie lodowej zakropione winiakiem
-sałatka jarzynowa
-sałatka ziemniaczana ze śledziem i zielonym groszkiem
Danie główne
-zupa grzybowa z łazankami
-karp smażony lub sandacz w śmietanie podawane
z ziemniakami i kapustą wigilijną
Deser
-ciasta wigilijne(sernik,makowiec,keks)
-kluski z makiem
Napoje
-kompot z suszu
-soki owocowe,woda mineralna
-kawa,herbata
Alkohol do uzgodnienia.
Cena: 120zł/os + serwis 10%