Zimne przekąski:
- deski polskich mięs pieczonych
- pasztety myśliwskie leśne
- rulony z łososia wędzonego z serem i kaparami
- sałatka grecka z serem feta
- tradycyjna sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym
- śledź w trzech smakach
- deski serów obsypanych bakaliami i owocami
- pieczywo, masło, marynaty
Przekąska gorąca:
- Beauf Strogonoff
- mix pierogów (z mięsem, z kapustą i grzybami)
Dania gorące:
- kruche polędwiczki wieprzowe z grzybami leśnymi
- prosie po "Rycersku" w sosie piwnym
- grillowany łosoś w warzywach
- frykaski z kurczaka z dipami
- ziemniaczki opiekane w ziołach
Desery:
- ciasta polskie, owoce, koszyczki szaszłyków owocowych
- lody z owocami
Napoje:
bez ograniczeń - soki, woda mineralna, kawa, herbata
Alkohol:
0.5l wódki na parę lub 0.75 l wina, lampka szampana o północy.